kabuk kartı için ürünler (4)

Tam Organik Kakule

Tam Organik Kakule

Kardamom (Elettaria cardamomum) Kardamom, tropik bölgelerde, özellikle Hindistan ve çevresindeki yüksek alanlarda yetişir. Bu baharat, zencefil ailesindendir ve özellikle Hint ve Orta Doğu mutfaklarında sıkça kullanılır. İçinde siyah tohumlar bulunan yeşil kapsüller, aromalarını yayar. Kardamom, harika bir tatlı ve keskin bir kokuya sahiptir. Kardamomun tadı Kardamom, bergamot, limon ve kafur gibi ferah bir tat verirken, eukaliptüs alt tonları taşır. Kullanıldığında, harika bir çiçeksi tat ortaya çıkar. Baharat hızla baskın hale gelir, bu yüzden fazla kullanmamaya dikkat edin. Kardamom ile neler yapabilirsiniz Kardamom ile birçok farklı şey yapabilirsiniz. Bir güveç veya köriye eklemeyi deneyin, havuçlu kek veya başka bir lezzetli hamur işinde bir çay kaşığı kullanın.
Kuşkonmaz

Kuşkonmaz

Spargelin Farklı Kesimleri Spargel (Aspargus officinalis L.) dayanıklı, çok yıllık bir tarım bitkisidir; beyaz veya yeşil sürgünleri (sapları) sebze olarak kullanılır. Aşağıdaki çeşitleri sunuyoruz: beyaz/yeşil farklı uzunluklar ve çaplar Saplar Uçsuz kesimler (orta kesimler) Uçlu kesimler (uçlar ve kesimler) Uçlar
Biber tohumları

Biber tohumları

Capsicum annuum Menşei: Çin
Tarçın (Kesilmiş)

Tarçın (Kesilmiş)

{"Kategori":"Tek Baharatlar","Tat ve Aroma":"Çok ince, hoş tatlı bir aroma ile acı-odunsu bir koku ve karanfil notaları.","Malzemeler":"Tarçın","Alerjisi Olanlar İçin Not":"Kuruyemiş, yer fıstığı, susam, hardal ve kereviz izleri içerebilir.","İçerik":"30 g beyaz teneke kutuda","Kullanım":"Ceylon tarçını, Sri Lanka'dan gelir ve orada tarçın ağacının kabuğundan elde edilir. Kokusu ve tadı, daha ucuz olan Çin Cassia tarçınından çok daha ince ve belirgin bir şekilde katmanlıdır ve ayrıca sağlık açısından endişe verici kabul edilen kumarin içeriği 400 kat daha azdır. Kesilmiş tarçın (2-7mm), kendi çay kreasyonlarınızı yapmak için çok uygundur."}